Domaći pošiljaoci spema…

Ne znam ko su… osim kada se ne potrude da sakriju svoje podatke… ali mi je zanimljivo što su “autori” poruka uglavnom ženske osobe.

Jeste da je domaći spem kod mene još uvek zastupljen sa nekih… 3-4%… pa još uvek uglavno spada u zabavne momente… ipak treba na vreme obratiti pažnju. Zanimljivo je da su sve četiri poruke “poslale” ženske osobe… Valjda autori računaju da su većina primalaca napaljeni muškarci koji će čim vide da im žensko čeljade nešto šalje da se raspomame i pokupuju tog proizvoda, usluge… u neizmernim količinama.

Jovana Ninković mi tako nudi neverovatnu mogućnost da 7 dana besplatno koristim neki sajt za upoznavanje sa “srodnim dušama”. Tijana Jovanović se “trudi” da mi vrele letnje dane rahsladi ponudom sajtova za besplatnu Beyonce, downloadom muzike, softver… ponudom mobilnih telefona. Olivera Ivić smatra da sam vlasnik neke privatne firime i da će me zainteresovati neki poslovni softver koji ona prodaje sa optimistički dodatim upustvom za naručivanje. Jelenin mail je ipak najšarmantniji… javlja mi da će mi olakšati leto sajtom sa nekim “napaljenim” đevojkama… a još mi poručuje i da joj se javim ponekad 😀 Samo Jovana i Tijana daju opciju skidanja sa spem liste… ali to još nisam probao. Ludo se zabavljam čitajući simpatične ponude.

You may also like...

No Responses

  1. Walker says:

    Uh, ja dobih letos identične poruke… Sreća pa imam 4 filter mejla pre nego što bilo +šta dođe do mene 🙂

  2. Marko says:

    Menjao sam adrese na 6 meseci do godinu dana dok nisam dobio Gmail invite… od tada nemam problema… ima odličan filter pa se tek poneki spem provuče 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *