Spreman sam za 300

Sutra ću, ako se sve kockice sklope, pogledati film 300 koji je konačno stigao u beogradske bioskope. Ako se vi još uvek dvoumite, distributer Tuck vam (doduše obraća se ženama) nudi pet razloga zašto film ne smete propustiti…

1. Gerald Butler – Ovaj momak čini da devojke “gube glavu”. Šta je Angelina muškarcima, to je Gerald ženama. Samo njegovo prisustvo je uzbudljivo.

2. Gerald Butler obnažen – U jednoj sceni je potpuno nag, a svaki delić tela obasjava mu mesečina. Inače, tokom celog filma je gotovo obnažen a nosi samo šlem, plašt i jako mali kožni “donji deo odeće”.

3. Jake žene – Reditelj Zack Snyder je uveo motiv kojeg nema u stripu, a koji pokazuje jačinu žena koje su u Sparti tretirane isto kao i muškarci i sa dubokim uvažavanjem. U filmu sjajnu rečenicu izgovara kraljica Gorgo (tumači je Lena Heady) – “Samo žene Spartanaca donose na svet prave muškarce!”

4. Čvrste veze – Svi su umorni od propalih veza i preljuba. Veza između kralja Leonidasa i kraljice Gorgo je veoma snažna. Ona će uraditi sve da ga podrži.

5. 300 gotovo nagih muskaraca sa (čvrstim) trbušnjacima – Za žene (što samo za žene, prim.blogera), ceo film je raj za oči. Skoro dva sata ćete gledati najvrelije frajere sa neverovatnim trbušnjacima kako se neumorno bore za svoju domovinu veoma oskudno odeveni. A oni koji nisu ljubitelji Geralda Butlera tu je još njih 299 na raspolaganju – pa izaberite!

Šta reći?! 300 gotovo nagih muškaraca… Za mene je to dovoljno 😀

You may also like...

No Responses

 1. Sofija says:

  Sutra mi stize bejbisiterka tj. mama :), a ovaj film je prvi na listi. Ide se u Imax, bioskop sa specijalnim projekcijama, ali o tome cu tek kad ga tamo stvarno i odgledam. Nego, sto se tice obnazenih scena, cujem da je i novi James Bond praznik za oci. 🙂

 2. Marko says:

  🙂 Čuo sam za Imax ali nemam pojma koju novu dimenziju unosi u projekcije… javi kako je bilo 😀 Što se tiče Bond James Bonda – to ću na kompu gledati… jednom prilikom 😉

 3. novosadjanka says:

  Odgledala. Nimije se mnogo svideo ali nije los, daleko od toga:))) Ocekivala sam vise nesto kao Troja, mozda zato. Za moj pojam 300 ima elemente bajki za decu, sa primesama fantastike, ali ta fantastika nije dovoljno duboka. Uglavnom Butler u ovom filmu ne izgleda kao srcelomac, ali zato u Fantomu u operi zaista budi neke, hm, fantazije….Nabildovao se, tj izdefinisao fenomenalno, to stoji. Veoma zgodan tip. E da. Ako je bila neka obnazena scena, nije bila znacajna, totalno mi je promakla.

 4. Marko, jel ides sa zenom u biskop?

 5. Marko says:

  @Novosadjanka: Meni se mnogo dopao baš zato što nije ni nalik Troji 🙂 koja mi je vrlo loša… A dobro je što i dosta liči na grafičku novelu Frenka Milera (nisam je baš pročitao ali sam video par strana…) što je npr. mojoj ženi bilo naporno, a meni odlično leglo 🙂 Uz to, obnažena scena nije baš bila upečatljiva, ali je dobro uskočila u priču 😉 a i dosta drugih trbušnjaka 😀

  @Miloje: Gledao sa ženom, naravno 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *