Studentski blogovi na FMK

Fakultet na kojem još uvek studiram sa zadovoljstvom 🙂 na prvoj godini, u okviru predmeta Kultura digitalnih komunikacija, od studenata očekuje da shvate i kako funkcionišu blogovi te da samostalno ili u grupama naprave po jedan i trude se da bude što bolji… kako bi dobili bolje ocene.

Na blogu samog kursa možete naći linkove ka studentskim blogovima, pa ako imate malo vremena, posetite ih, ostavite im poneki komentar… A na adresi vasfetis.blogspot.com možete videti i blog u kojem kolaborira moj brat (čisto da njega malko izdvojim)…

Inače, FMK sve više usvaja savremene načine komunikacije. Osim zvaničnog sajta (u okviru prezentacije Univerziteta Singidunum), tu je i blog/sajt fakulteta gde se pojavljuju sve aktuelne informacije, forum nastao kao studentski projekat i kao najskorija kreacija – društvena mreža na ning.com platformi.

You may also like...

No Responses

  1. Baš mi je drago da se bavljenje blogosferom, blogovima, ili generalno gledano blogomanijom, može videti i na drugim fakultetima. Imao sam posebnu priliku da se prošle godine na predmetu Internet marketing, kod profesora Dragana Varagića bavim istom tematikom. Veoma sam zadovoljan stvarima koje sam naučio na tim prdavanjima. Blogeri, samo napred.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *