Nema cepanja plakata…

You may also like...

No Responses

 1. Ivan says:

  Pred neke izbore se desilo da smo radili akciju sa 9. novembar (jos uvek mi na kucu stizu plakati iz Uniteda – http://www.unitedagainstracism.org/) i lepivsi plakate po gradu nismo ni sanjali sta ce se desiti. Posto smo gledali da ne zauzimamo udarna mesta kako bi plakati ostali sto duze, naisli smo na neke DS-ove, pored kojih smo mi lepili nase. U tom momentu nam prilazi lik i pita sto prelepljujemo DS plakate. Ja mu objasnim ko smo, sta je poenta cele price, kad lik vadi mobilni i zove nekoga: “E, neki klinci ti prelepljuju plakate ovde u centru, posalji ekipu…”.
  Ekipa naravno nije dosla, moja drugarica ga je zesce ispsovala sa “fasisto!” na kraju, a plakati su naravno bili pocepani cim smo okrenuli ledja. Na zalost nismo imali dovoljno da teramo inat. E da sam znao sa uredbu :):):)

 2. Walker says:

  Čini mi se da uredba stvarno postoji, a kao i sve drugo – objavljena je davnoooo u službenom glasniku republike srbije…onom što niko ne zna ni kad ni gde izlazi, niti ga ko čita…

 3. Miloje says:

  Lepljenje plakata je posao sa svojim pravilima. Sve “ozbiljne” ekipe koje lepe plakate imaju i svoje kerbere koji:
  1. cuvaju njihove plakate od cepanja i prelepljivanja
  2. cuvaju i same ekipe od prebijanja.
  Ovo ne mora nuzno da bude vezano sa politikom. Momci koji su lepili plakate za ES leto imali su ozbiljne probleme sa ekipom koja je to radila za Exit. Ovi moji su bili Serbian Fighter (danas vlasnik Burek foruma) i dobrovoljci sa foruma a ovi Exitovi su bili profi – iznajmljeni za taj posao.

Imaš komentar?