Apple Videofotofilming demonstracija

You may also like...

No Responses

 1. Goran Rakić says:

  Bila je zanimljivo, simpatično mi je bilo da slušam engleski sa francuskim naglaskom. Ostao sam do kraja, nisi puno propustio.

  Priča o Aperture je tekla uz prikaz nekih opcija na fotografijama gde se iz aviona vidi da treba te opcije primeniti, ali je veoma efektna bila demonstracija opcije sa čuvanjem slike u RAW formatu na spoljnom medijumu (krenuo je da izmeni fotografiju da bi onda tražio DVD gde je sirova slika itd.) što je pored pretraživanja i grupisanja u serije ključnia osobina Aperture-a. Voleo bih da nešto slično vidim i u f-spot-u.

  Fotografisanje modela na kraju je bilo pomalo traljavo, trajalo je predugo, na platnu su prikazivani snimci ali uz prejak blic koji je okrenut bio i ka publici (što mi je smetalo), da bi se sve završilo bez ikakve nove demonstracije ili priče nego uz “eto videli ste, hajde ćao”. Možda je bilo bolje da je to bilo na pola demonstracije Aperture-a, mada bi to značilo rad sa do tada nepripremljenim slikama pa efekti ne bi bili kao sa uzorcima.

 2. Odlična prezentacija, od odlične firme.
  Ja sam obožavatelj Apple hardvera, ali od danas i Apple programa. Svaki detalj njihovih ideja je odličan za učenje UI-a. I za nas vlasnike Internet projekta.

 3. boylah says:

  Bilo je odlično!
  Samo zbog onog Aperture je vredno imati Apple. Kako olaksava život fotografima… to je prosto fenomenalno. 🙂

Imaš komentar?