Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/www/users/avokad/blog.markoherman.info/wp-includes/post-template.php on line 284

Fanki karaoke

No Responses

  1. Mirjana says:

    Bilo bi dobro kada bi srećnici koji su bili na predavanju dr Jonasa napisali koju reč o istima za nesrećnike koji nisu bili… HVALA UNAPRED.

  2. Dusan says:

    “Zene imaju siri pogled, a muskarci su bolje fokusirani??” Hahahaha… Ima li taj “ekspert” dan radnog iskustva u realnom zivotu? Ili to lupa cisto da bi se razlikovao od gotovo svih ostalih, koji znaju notornu cinjenicu da je mahom muskarac onaj koji rizikuje i pravi strategiju, a zena ona koja je nespremnija na rizike, ulaganja i otpocinjanje novg biznisa, na primer?

  3. Sophia says:

    Dusane ti se kanda salis? A Marko, kanda se i Jonas sali? Ta logika tipa “muskarci su pali s Marsa itd” moze da pali mase na severnoamerickom kontinentu, ali da radi i tu, to me bas iznenadjuje. Nikako ne verujem u kalupe, pogotovo u neke tako siroke. Najbanalniji primer: ja sam pre svega individua, pa tek onda zena, a tek da ne pricam o tome koliko se sve zene koje znam i ja razlikujemo medju sobom. Moja poslovna uspesnost ce zavisiti od mojih sposobnosti, mojih ideja, itd, (najmanje od mog pola) ali i od moje okoline, tj. ljudi/kompanije u kojoj radim i sloboda koje su mi date na raspolaganje. I tako dalje.

  4. Marko says:

    @Dušan Mislim da Jonas ima iskustva u teoretisanju i pisanju knjiga 😉 Koliko znam on je sa kolegom knjigu napisao dok su bili asistenti na nekom fakultetu, a potom su mozda napredovali do pozicija profesora…

    @Sophia Jonas je iz Švedske, pa očito i tamo pale te priče… To poređenje muškaraca i žena sam zapamtio (koristio je primer iz praistorije!) jer sam protiv takvih generalizacija…

    @Mirjana To me dovodi do nekog odgovora tebi. Celo predavanje je bilo puno primera, poređenja, velikih reči & ideja i teško ga je opisati onima koji nisu bili tamo… Kao što napisah i u postu, sve to što je on napričao u oko sat vremena je delovalo i zabavno i korisno, ali nije bilo ničeg konkretnog pa da sada prenesem neke njegove savete itd.

  5. Dusan says:

    Hahaha… Cenim da je stekao milione pisuci knjige tipa “kako zaraditi milione”. A evo, vidim da “domaca Svedjanka” uredno negira polne (ops, rodne?) razlike u emocionalnoj ili spacijalnoj inteligenciji, na primer. Koga briga za nauku i notorne cinjenice, vazna je individualnost i PC (ne personal computer – political correctness) :)))

  6. Sofija says:

    Pa ono nauka nekima daje i naucna imena i pilulice…

  7. Dusan says:

    Dexamethasone zna da bude gadan u ovo doba godine…

  8. Sofija says:

    Ha! Moj zubar i ja smo umrli od smeha :)))) Ima jedan dobar sajt, zove se wikipedia…

  9. Dusan says:

    Drago mi je da ste ga otkrili, koristite ga u zdravlju i veselju – mozda nesto novo naucite…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *